O lo'o feagai le Canal Panama ma Mugala e le'i tupu muamua

dtrgf (1)

O se "malala e le'i tupu muamua" lea e le'i fa'amauina mai le 1950 o lo'o a'afia ai le suavai o Panama Canal.O mugala ma le maualalo o le suavai o ni fa'alavelave fa'alenatura tuga e mafai ona i ai ni a'afiaga taua i fela'ua'iga.O le Canal Panama ose auala taua mo fela'uaiga i le lalolagi atoa, e feso'ota'i ai le Vasa Pasefika ma le Vasa Atalani, ma e iai sona sao taua i fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo.Ona o le lamala ma le maualalo o le vai, o le gafatia o le Canal Panama ua matua faatapulaaina.Taimi fa'atali e o'o i le 21 aso mo va'a e folau o le a iai ni a'afiaga tele mo fefa'ataua'iga i le lalolagi atoa ma pisinisi va'a.O ia fa'atuai e mafai ona mafua ai le tuai i le tu'uina atu o oloa, maualuga tau ma fa'alavelave sapalai filifili.

O le Panama Canal Authority talu ai nei na faʻalauiloaina ai nisi faʻatapulaʻaina e faʻafetaui ai luitau o le lāmala faifai pea.O se tasi o faiga taua o le faʻatapulaʻaina mo se taimi le tumau le numera o talosaga mo tofiga fou. E ala i le faʻatapulaʻaina o numera o talosaga mo auala fou faʻatulagaina, e mafai ai e le Panama Canal Authority ona faʻaitiitia le manaʻomia mo auala ma sili atu ai ona lelei le puleaina o punaoa o le alavai.E fesoasoani lea e fa'amautinoa ai le fa'aauauina o folauga ma fa'agaioiga lelei.

E le gata i le fa’atapula’aina o le aofa’i o talosaga mo tofiga fou, ae o le a faia fo’i e le Pulega o le Canal Panama isi faiga fa’asa, e pei o le fetuuna’i o taimi o folauga a va’a, fa’atapula’a le saoasaoa o va’a ma fa’atonutonu le tafega o alavai.O nei faiga e fa'atatau i le faapaleniina o le fa'aogaina o puna'oa o le alavai ma fa'amautinoa le saogalemu ma le fa'aauauina o le alavai.

O loʻo faʻamoemoe o nei tapulaʻa o le a fesoasoani i le Panama Canal Authority e faafetaiaʻia luʻitau o le lamala ma faʻamautinoa o le a mafai pea e le alavai ona tuʻuina atu auaunaga taua mo felaʻuaiga i le lalolagi.

O le Panama Canal Authority ua faaitiitia le aofaʻi o vaʻa e mafai ona uia i le aso, o se vaega o taumafaiga faʻasao vai aʻo feagai le atunuʻu ma lamala.O le taunuuga o le opeopea o feoa'iga feoa'i e mafai ona maualuga ai tau o nisi o oloa.

dtrgf (2)

Afai o loʻo e popole i le tau o felauaiga, e mafai ona matou tuʻuina atu ia te oe fautuaga.We o le prosessionalfai kukamakuka infraredgaosi oloa.Ua matou fesoasoani i le tele o tagata faʻatau e foia le faʻafitauli logistic.We tuʻuina atu tulaga maualugaogaumu faaosoma le auaunaga. Matou te fiafia i se igoa lelei i totonuogaumu inductionli'o.


Taimi meli: Aukuso-18-2023