10 Nofoaga e ave ai le aiga i Saina

Saina o se tasi osili ona ofoofogianofoaga e malaga ai.A o oʻo mai le aso malolo o le taumafanafana, faʻafefea ona malaga Saina ma lou aiga? Tau lava o le mulimuli mai ia te aʻu!

1. Pekingi

E mafai ona e amata lau maimoaga i le laumua o le atunuu .Beijing e lua faʻaonaponei ma masani ma le lua faʻafefiloi matagofie.I Beijing e mafai ona e asiasi i le fausaga fausaga e pei o le Imperial Palace lea na fausia i le 1406. Na molimauina e le maota le ala o le tele o Emeperoa ma mea e sili ona taua i Saina.E mafai foi ona e asiasi i le Tiananmen Square.Mao Zedong folafola le faavaeina o le Repubic o tagata Saina i le sikuea i Oketopa 1 1949.E tatau foi ona e matamata i le nofoaga o measina o le lalolagi le Great Wall.The puipui le 9000 kilomita le umi, lea ua fausia e puipuia le aai mai osofaiga mai le 5th senituri BC. E ui lava o vaega laiti o le puipui ua faaleagaina, o loo tu pea le pa tele.E mafai ona e asiasi mai Beijing lea o le vaega sili ona faasaoina.

sdthr (9)
sdthr (10)
2. Chengdu

O oe o se tagata e fiafia i le "Kungfu panda"? E fiafia tamaiti i le urosa lalelei ma le paʻu uliuli ma le paʻepaʻe. O lenei manu o loʻo lamatia i le faʻaumatia.

I totonu o le paka panda e mafai ona e vaʻai i le tele o urosa i seme saʻolotoga o loʻo siomia e bamboo. E sili atu lou taumafai e faʻataʻitaʻi le vevela Chengdu ma meaʻai vevela.

3. Xi'an

Xi'an o lesili ona ilogaaai Saina anamua ma

sdthr (11)

3100 tausaga talafaasolopito. Yong peaple e mafai ona iloa le talafaasolopito i sasae mai lenei aai lea e manatu i le itu i sasae o le auala silika lauiloa ma mea uma e aofia ai.Terra-Cotta Warriors ua lauiloa i le lalolagi atoa.

4.Hongkong

O Hongkong o le aai e le moe lava i Saina.O se tasi lea o Metropolis sili ona tele i le upu atoa.E tumu i luga o le lagi e faʻamalamalamaina e lana faʻaaliga malamalama i aso uma i le 8pm mai le auala o fetu.O le mauga maualuga o loʻo i totonu o le taulaga o Victoria peak .Hongkong Disney o le nofoaga e tatau ona e alu i ai ma lau fanau.

sdthr (6)

5. Shangri-La

Shangri-La o se taulaga o loʻo i totonu o le itumalo o Yunnan. Shangri-La na toe faʻaigoaina e ala i le taʻutaʻua James Hilton tala "Lost Horizon". O le faamemelo i le oso aʻe o le la i luga o le Mauga Kiona Meili Meili ma le asiasi atu i le tamai nofoaga i luga o vae o se aafiaga lelei faaletino. .Patasso Park o se tasi otosina autu.

sdthr (7)

6.Zhangjiajie

E i ai sou manatuaga o le mauga foating i le ata tifaga Avatar.O lenei ata tifaga na ave le vaaiga mai Zhangjiajie Forest Park lea e tu i le Itumalo o Hunan.Ose tasi ouiga ilogao le paka o le pou pito sili ona maualuga ma le maualuga e sili atu i le 1000 mita. Afai e te manaʻo e alu faʻataʻamilo i le vaomatua, e mafai ona e alu i taʻavale uaea poʻo le tele o savaliga e ui lava i nei mauga ma manu tetele.

sdthr (8)

7.Zhouzhuang

O Zhouzhuang o loʻo taʻua o Venise Asia. O lenei taulaga o se tasi o nofoaga matagofie ma faʻafiafiaga mo le faimalaga o se ulugalii. O le taamilo i alavai o jojouan o le a faʻafefe ai oe i le aso 1 ona o lona siʻosiʻomaga ma vaaiga matagofie e mafai ona maofa ai soʻo se tasi.

sdthr (3)

8. Vanu o Jiuzhaigou

O le Vanu o Jiuzhaigou, ua ta'ua o se lalolagi o tala fa'ataulāitu, ua mo le tele o tausaga na fa'afiafia ai tagata tafafao maimoa i ona mauga ma vaomatua lauusiusi, vaituloto felanulanua'i, afu tafe ma le tele o meaola.O vaaiga matagofie o lanu samasama, moli, mumu, ma lanu meamata e ese le matagofie ma le vaituloto turquoise o le vanu.O le a e oo i aso mafanafana ma po malulu.

sdthr (4)

9. Xinjiang

O Xinjiang ua lauiloa aloaia o le Xinjiang Uygur Autonomous Region o loʻo talimalo, o se itulagi tutoʻatasi o loʻo i North West o Saina.O le Itumalo o Xinjiang o le itumalo sili ona tele i Saina. O le itulagi e iai se laufanua tulaga ese lea e taʻua o 'mauga e tolu o loʻo siomia ai pesini e lua'.O nei foliga, mai matu i saute, Altai Mountains, Dzungarian Basin, Tianshan Mountains, Tarim Basin ma Kunlun Mountains.O le laumua o Urumqi, o loʻo i le itu i matu.O loʻo i ai i le taulaga le tele o laufanua matagofie e pei o Red Hill ma Southern Pasture, faʻapea foʻi mafa'aalia tu ma agamea e pei o le Tartar Mosque ma Qinghai Mosque.

sdthr (5)

10.Guizhou

E 48 vaega laiti eseese o lo'o nonofo i Guizhou.E mafai ona e faamemelo ia latou aganuu felanulanuai, faamanatu tausamiga faatasi ma i latou, ma aoao taulima masani.Guizhou ei ai fanua karst masani ma mauga ofoofogia, ana, ma vaituloto.O se nofoaga lelei mo tafaoga ma ona taumafanafana malulu ma taumalulu manaia.Huangguoshu Waterfall ma Big libo. Ma o le Small Seven Hole o se nofoaga lelei femalagaaiga e le tatau ona e misia.

sdthr (2)
fa'atosina

O Saina e le masalomia o se atunuu e tatau ona tatou malaga uma i ai. O Saina le nofoaga talafeagai e malaga ai i lenei tafaoga.


Taimi meli: Iul-10-2023